polecam dogłębną lekturę forum - wszystko się znajdzie trzeba tylko chcieć :P
[Inne] głośna praca wiatraka nawiewu
Zwiń
X
-
[Inne] głośna praca wiatraka nawiewu
Witajcie.
Mam mały problem z Audi A3 1.6 97r.żony i nie wiem jak do tego sie zabrać.
Mianowicie jak włączę dmuchawę to strasznie coś buczy z okolic schowka,tak jak by dmuchawa chodziła na "sucho",myślałem że coś wpadło do dmuchawy ale wyjąłem filtr i nic tam nie wpadło....macie jakieś inne pomysły??
Pewnie to oznaka zużycie czegoś ale czego??
Od czego powinienem zacząć szukać usterki??
Pozdrawiam Arek-----1.9TDI ASV --StrEet DeMoN----- <--ZaPrAsZaM
-
-
robekcool, właśnie wydaje mi się że nie ,wsadzałem rękę od góry i nic raczej nie ma.Filtr max 3kkm przebiegu ma.
Pytanki:żeby dostać sie do dmuchawy to tak jak w octavii trzeba od strony schowka sie dobierać??-----1.9TDI ASV --StrEet DeMoN----- <--ZaPrAsZaM
Komentarz
-
-
Arek, tadzik, czeka Was rozbieranie wentylatorów ewentualnie czekanie aż samo wyleci ..
[ Dodano: Czw 02 Sie, 12 15:00 ]
hehe , lepszy numer miałem z miesiąc temu . suzuki g.vitara , klient przyjechał z szumem z wentylatora ...słucham , no szumi ale jakoś tak dziwnie ...rozbieram schowek itd no szumi ale ... , rozbieram obudowe dolną od wentylatora a tu jak nie chluśnie woda... :diabelski_usmiech ...dobry litr , wirnik wentylatora ma budowę jak koła w strych parowcach i taki też odgłos to wydawało , wszytko w wodzie ..parownik itd.
oczywiście zatkany odpływ , najdziwniejsze że nie lało się na dywanik.O2 2.0 TDI DSG ELEGANCE KOMBI. Chip Masters Tuning .
GVI 1.4TSI
LANCIA YPSILON 1.2 MPI
tires from WULTEX . SERWIS KLIMATYZACJI
Komentarz
-
Komentarz